Facebook
Log In
Cautare Inscrie clinica ta medicala Inregistreaza-te ca pacient
Home | Cabinete / Clinici Medicale | Forum / Comunitate Medicala | Contact

MEDICINA VIBRATIONALA

Autor Ioana Bobocea | 17/04/2014

MEDICINA VIBRATIONALA
Medicina vibrationala reprezinta suma tuturor disciplinelor, tehnicilor, metodelor, practicilor care folosesc ca element de baza energia, respectiv: bioenergia, energia cosmică, energia elementelor primordiale – apa, aer, foc, pamant si a tuturor formelor lor de manifestare.
Efluviile aromelor si esentelor sunt un mijloc rapid de evolutie spre portile ceresti, a gândurilor si rugaciunilor noastre. Ele duc o parte din energia spiri-tuala, încarcată cu informatie, profund personala, in astral, locul spre care se îndreap-ta gandul oricarui credincios.
Conceptul de medicina vibrationala inglobează tehnici, practici medicale, terapii de relaxare si numeroase cai de vindecare: cristaloterapie, fitoterapie, homeopatie, sacroterapie, acupunctura, esente florale, medicina chakrelor, Yoga ,Reiki,Pranic healing,si multe altele.
Suntem toti spirit, în esenta, indestructibili si eterni, suntem chipuri ale divinului. Noi detinem un mecanism unic de perceptie care este mintea. Exista trei niveluri ale mintii: nivelul instinctual, intelectual si spiritual, iar mintea este conceputa pentru a functiona într-o dispunere care implică sase dimensiuni.
Suntem fiinte spirituale, multidimensionale, a căror constiinta continuă sa existe dupa moarte, în planuri superioare. Exista spirite care încearca sa comunice cu fiinte încarnate. Spiritele încearca sa ne facă să întelegem ca există o continuitate a constiintei după moartea fizică si ele ne dau informatii care să ne ajute să întelegem universul multidimensional, în special cu privire la vindecare si la evolutia spirituală.
Omul trebuie vazut ca un sistem de retele formate din câmpuri complexe de energie, care interferează cu sistemul celular sau fizic.
Energia subtila joaca un rol deosebit an functionarea la nivel de ansamblu a fiintei umane. Sistemul fizic este unul dintre cele câteva sisteme aflate în echilibru dinamic. Corpurile noastre subtil-energetice, sunt alcătuite dintr-o materie a cărei caracteristici frecventiale sunt diferite în raport cu cele ale corpului fizic.
Energii apartinând unui spectru diferit de frecventa, pot coexista în cadrul aceluiasi spatiu fara ca între ele sa se petreaca interactiuni distructive. De asemenea, materia fizică si eterica, pot coexista în acelasi spatiu fără a interfera. Corpurile care functionează la frecvente energetice superioare sunt interconectate si se află în echilibru dinamic cu corpul fizic.
Corpul fizic este atât de puternic conectat energetic de corpul eteric în ceea ce priveste dezvoltarea si evolutia celulară, încât corpul fizic nu ar putea exista fără corpul eteric. Corpul eteric este un corp de materie, denumita materie eterica sau materie subtilă. Singura diferenta între corpul eteric si corpurile superioare tine de caracteristicile de frecventa.
Există canale de schimb energetic specifice, care permit energiei informa-tionale să treaca de la un sistem la altul.
Medicina vibrationala foloseste forme specializate de energie cu scopul de a actiona asupra acestor sisteme energetice, în momentul în care acestea suferă un dezechilibru din cauza starii de boală. Prin reechilibrarea corpurilor energetice, se reglează functionarea celulară.
Fiintele umane sunt considerate ca fiind sisteme dinamice de energie. Energia si materia, constituie expresia duală a aceleiasi substante universale. Substanta universala este energia sau vibratia primordiala din care suntem făcuti. Forta vitala crează ordine în cadrul sistemelor vii si reconstruieste si reânnoieste în mod constant vehiculul celular de exprimare.
Când forta vitală paraseste corpul, la moarte, mecanismul fizic se dezor-ganizează în mod treptat, transformându-se într-o varietate de elemente chimice. Acesta este unul dintre principiile unice, care face diferenta între sistemele vii si cele nevii.
Medicina vibrationala incearcă să trateze fiintele umane cu si prin energie. Aranjamentul molecular al corpului fizic, reprezintă o retea complexă de câmpuri energetice interconectate.
Reteaua energetica reprezentată de carcasa fizica-celulara este organizata si hranită de sistemele de energie subtila, care realizeaza coordonarea dintre forta de viată si corp.
Sanatatea si boala încep la nivelul structurilor energetice. Aceste sisteme unice de energie sunt puternic afectate de emotiile noastre, de echilibrul nostru spiri-tual si de factorii de hrană si de mediu. Aceste energii influenteaaza tiparele celulare de crestere în directie pozitivă si negative.
Dimensiunea spirituală este baza energetica pentru orice viata. Legatura nevăzuta între corpul fizic si fortele subtile ale spiritului, este cheia pentru întelegerea relatiei interioare dintre materie si energie.
Medicina vibrationala încearcă să vindece boala si să transforme con-stiinta umană, lucrand cu tiparele energetice, care ghidează expresia fizică a vietii. Insasi constiinta în sine este un fel de energie, una în mod direct relationata cu expresia celulara a corpului fizic. Constiinta participa la continua creare a sanatatii sau a bolii.
Cu cat vom fi mai aproape de a întelege cu adevarat structurile fizice si energetice ale mintilor si corpurilor noastre, cu atat vom fi mai capabili să întelegem natura universului si fortele creatiei, care ne unesc cu Dumnezeu.
Holograma reprezintă o structură energetica de interferentă. In cadrul acestei structuri, fiecare parte contine întregul. Structura holografica se regăseste în structura celulară a tuturor corpurilor vii.
Fiecare celula contine o copie a structurii ADN matriciale, îngloband informatii pentru a reconstrui un intreg corp uman. Nucleul este un centru de control pentru procesele si interactiunile complexe care au loc între celule. Celula citeste codul genetic, folosind un proces de transcriere.
Campul de energie care înconjoară si penetreaza sistemele vii este denumit corpul eteric si este o structură energetică de interferentă similară hologramei.
Universul este o uriasa structura energetica de interferentă. Cand vom ajunge sa ne cunoastem pe noi însine intr-un mod mai complet, atunci este posibil să întelegem mai bine si universul înconjurator.
Când materia se întâlneste cu antimateria si se anihilează reciproc, atunci se eliberează cantităti mari de energie. Materia este compusă dintr-o întreaga structura cu variatii infinite, de câmpuri energetice. Aceste sunt guvernate de diferite legi ale naturii.
Medicina vibrationala se concentrează asupra câmpurilor subtil energetice primare aflate la origine si contribuind la functionarea corpului fizic. Corpul eteric este o structură energetică de tip holografic care dirijează cresterea si dezvoltarea corpului fizic. Natura materiei este pe un nivel de frecventă superioara, iar particulele vibrează la o frecventa mai înalta si substanta eterica este percepută în mod diferit.
In universul fizic, materia este o substantă care vibreaza la o frecventă redusă. Corpul eteric reprezintă o variantă subtila a corpului fizic. Holograma universala reprezintă o structura energetica de interferenta, care se schimba permanent. Holograma cosmica este compusă din structuri energetice de interferenta, avand frecvente diferite si care se suprapun. Holograma cosmica este vazuta ca o alcatuire formata din mai multe holograme, care se întrepătrund si fiecare contine informatii de o natură usor diferită, cu privire la univers.

Stările superioare de constiintă au un rol important în întelegerea si decodificarea universului holografic.
La un nivel de organizare superior, cresterea întregului organism este ghidată de un strat eteric invizibil suprapus sau de o matrice care este similară unei holograme si prin tridimensionalitatea ei. Vederea la distanta ne sugerează despre constiinta umană, ca are potentialul de a vedea si de a decodifica informatiile care exista în cadrul structurilor holografice la diferite niveluri.
O “coerentă” marită a activitătii cerebrale poate fi asociata cu alte eveni-mente paranormale, precum psihokinezia si vederea la distantă.
Studiile stiintifice făcute la distanta asupra celor ce meditează, tind să confirme această ipoteză a coerentei. Cei care au o îndelungată experientă în a medita ore în-tregi, în încercarea de a atinge anumite puteri psihice, care poartă numele de siddhis-uri, au unde cerebrale cu o “coerentă energetică” sporită în momentul meditatiei si o deplasare a frecventei cerebrale spre nivelul delta – theta, dar si o mare sincronizare emisferică în timpul activitătii parapsihice.
Constiinta coerenta poate prezenta proprietăti care le depăsesc pe cele ale unei constiinte obisnuite. Trecerea de la gândirea incoerenta, nefocalizata , la constiinta coerentă, poate reprezenta o traditie la fel de puternică precum cea de la lumina incandescenta la stralucirea razei laser.
Meditatia si alte discipline mentale pot conditiona sau programa “hard-ul” fizic si energetic al sistemului nervos, pentru a avea acces la niveluri superioare de informatie. Aceste tehnici îi pot permite fiintei umane să îsi conecteze în mod selectiv receptorul creierului, mintii la benzi specifice de frecventă energetica.
Prin atingerea unor asemenea stari speciale de constiinta, putem avea acces la niveluri ierarhizate de informatie incifrate în structura materiei si în spatiul însusi.
Medicina care se îndreapta spre intelegerea energiei si a vibratiei asupra modului în care acestea interactioneaza cu structura moleculara si care influentează echilibrul din organism, este medicina vibrationala.
Corpul eteric este o matrice energetică, care supraveghează cresterea, dezvoltarea, dar si aparitia bolilor si decesul tuturor fiintelor umane.
Pentru ca fiintele umane să fie sănătoase, acestea trebuie să aibă parte de o “armonie perfectă între corp, minte si spirit”.
Structurile care prin energie se cristalizează în materie depind de forme mai subtile de manifestare, care există la nivel eteric si la alte niveluri superioare ale universului.
Energia si materia nivelurilor eterice de vibratie, joaca un rol important în directionarea exprimarii fortei vitale în cadrul diverselor forme naturale.
Când vom ajunge să folosim într-un mod cât mai complet potentialul ascuns al mintii, atunci vom putea descifra elementele subtile ale universului mutidimensional.
Suntem fiinte aflate într-un echilibru dinamic, cu un univers de energie si de lumina, functionând la frecvente si forme diferite si suntem compusi ca si universul, din lumină condensata.
Forma noastră fizica este conectată cu structura eterica si cu alte structuri energetice de interferentă, care determină curgerea fortei vitale.
Sistemele energetice contribuie la functionarea fizica a formei umane si sunt raspunzătoare pentru starea de sanatate sau de boală. Numai când vom întelege rolul pe care îl joacă aceste sisteme în mentinerea echilibrului psihologic, atunci vom realiza care este adevărata legătură între întreg si boală.
Deplasarea fortei vitale prin sistemele fiziologice, celulare este ghidata de structuri subtile din corpul eteric si de conexiunile cu înaltă frecventă din sistemul energetic uman.
Microdozele medicamentelor homeopatice interactionează cu sistemul energetic subtil al omului, care este în întregime relationat cu structura celulară fizică.
Matricea energetica contine datele structurale care codifică informatiile despre morfologia si functionarea organismului. Invelisul energetic este o structura de crestere, care directioneaza procesele celulare de la un nivel energetic superior.
O structurare anormala in corpul eteric conduce la schimbări perturbatoare la nivelul celular al corpului fizic, de aceea bolile încep de la nivel eteric, înainte ca schimbările celulare fizice să fi început. Când dispare rezistenta în fata infectiilor si a cancerului, acest lucru se datorează unei slăbiri sau deteriorări la nivelul eteric si la alte niveluri superioare. Corpul fizic are proprietăti moleculare, dar si vibratorii.
Când corpul fizic este sănătos, el rezonează cu o frecventă energetică dominantă denumită si vibratie.
Homeopatia este una dintre primele abordări holistice din medicină.
Remediile homeopatice pot furniza organismului uman o cantitate de energie subtilă, de care acesta are nevoie, printr-un fel de inductie de rezonanta si aceasta va face ca sistemul să treacă din spatiul vibratoriu corespunzător bolii la starea de sănătate sau starea de bine.
Homeopatia foloseste spectrul unor frecvente ale naturii, pentru a elimina toxinele bolii si pentru a permite restabilirea ordinii si echilibrului în sistemul ener-getic uman. Homeopatia încearcă să găsească remediul exact si unic, care cores-punde tuturor simptomelor pacientului. Prin furnizarea frecventei potrivite a energiei subtile, remediul homeopatic face ca sistemele energetice ale corpului să rezoneze la nivelul vibratoriu corect.
Componentele subtile sunt în mod strâns legate de corpul fizic, iar terapiile care actionează la nivelurile energetice constituie instrumentele prin care acestea pot fi facute să se comporte în asa fel încât să actioneze pozitiv asupra structurii celulare fizice. In cazul remediilor homeopatice, nu proprietătile moleculare, ci semnătura vibratorie este folosită pentru vindecare.
Homeopatia se bazează pe Legea Lucrurilor Similare, în virtutea căruia un remediu este ales pentru capacitatea sa de a reproduce simptomele unei persoane bolnave, la o persoana sanatoasă. Dacă frecventa remediului se potriveste cu starea de boală, pacientul asimilează eficient energia de care are nevoie, va elimina toxinele si va ajunge la starea de echilibru.

http://drnaturadan.blogspot.ro/

Forum / Comunitate Medicala pg 1

 Nume Articol  Data adaugarii  Autor
1.Tehnici de prevenire a recaderilor 04/04/2018 CLINICA AQUAMARIN - PSIHOTERAPIE
2.Depresia la copii si adolescenti 06/02/2018 CLINICA AQUAMARIN - PSIHOTERAPIE
3.Oare am avut un atac de panica? 23/01/2018 CLINICA AQUAMARIN - PSIHOTERAPIE
4.Ce este anxietatea 23/01/2018 CLINICA AQUAMARIN - PSIHOTERAPIE
5.Depresia la femei 23/01/2018 CLINICA AQUAMARIN - PSIHOTERAPIE
6.Metode de autoterapie a dependentei de jocurile de noroc 23/01/2018 CLINICA AQUAMARIN - PSIHOTERAPIE
7.1. AMA DAR DE LUMINA 25/12/2017 Ioana Bobocea
8.CRACIUN FERICIT TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI 25/12/2017 Ioana Bobocea
9.Nu mai simt nevoia de sex. Ce sa fac? 22/07/2016 Dr Rares Ignat - psihosexolog; psihoterapeut de cuplu si familie
10.Facem sex rar si atunci ejaculeaza repede. Cum sa abordez situatia? 22/07/2016 Dr Rares Ignat - psihosexolog; psihoterapeut de cuplu si familie
11.Am impresia ca sotul meu nu ma mai doreste. 22/07/2016 Dr Rares Ignat - psihosexolog; psihoterapeut de cuplu si familie
12.Inhalosedarea 18/07/2016 Stephanie
13.Prima consultatie 30/11/2015 CMI Dr Claudiu Eddeler Tudosie
14.Prima vizita 30/11/2015 CMI Dr Claudiu Eddeler Tudosie
15.PSH drept 17/09/2015 stoianc
16.Abordarea psihoterapeutica a anxietatii si a atacurilor de panica 09/09/2015 psihoterapeut
17.Drenajul Limfatic 06/03/2015 Euro Medical Serv
18.MARRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR 23/12/2014 Ioana Bobocea
19.1. 11.12.2015 transmisie de energie divina 21/12/2014 Ioana Bobocea
20.1 AMA (Adevar & Miracol & Armonie) SITE 15/12/2014 Ioana Bobocea
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 total: 1644
Clinici / cabinete din Romania, dupa specializare
•   Acupunctura •   Alergologie si imunologie clinica
•   Analize medicale si investigatii •   Anatomie patologica
•   Andrologie •   Anestezie si terapie intensiva
•   Aparatura si echipamente medicale •   Apifitoterapie
•   Balneofizioterapie •   Boli infectioase
•   Cardiologie •   Chirurgie cardiovasculara
•   Chirurgie dento alveolara •   Chirurgie generala
•   Chirurgie orala si maxilo faciala •   Chirurgie pediatrica
•   Chirurgie plastica estetica microchirurgie reconstructiva •   Chirurgie toracica
•   Chirurgie vasculara •   Cosmetica
•   Cosmetica dentara •   Dermatochirurgie
•   Dermatologie •   Dermatovenerologie
•   Diabet zaharat nutritie si boli metabolice •   Endocrinologie
•   Estetica •   Farmaceutica si cosmetica
•   Farmacologie clinica •   Fiziokinetoterapie
•   Fizioterapie •   Gastroenterologie
•   Geriatrie si gerontologie •   Hematologie
•   Homeopatie •   Imagistica Medicala
•   Implantologie dentara •   Laborator farmaceutic
•   Laborator tehnica dentara •   Medicina alternativa
•   Medicina de familie •   Medicina de laborator
•   Medicina de urgenta •   Medicina Generala
•   Medicina interna •   Medicina legala
•   Medicina muncii •   Medicina nucleara
•   Nefrologie •   Neurochirurgie
•   Neurologie •   Nutritie diete
•   Obstetrica Ginecologie •   Oftalmologie
•   Oncologie •   ORL
•   Ortodontie si ortopedie dento faciala •   Ortopedie si traumatologie
•   Pediatrie •   Pediatrie si neonatologie
•   Pneumofiziologie •   Pneumologie
•   Psihiatrie •   Psihologie
•   Radiologie imagistica si explorari functionale •   Radioterapie
•   Recuperare medicina fizica si balneologie •   Reumatologie
•   Sanatate publica si management •   Sexologie
•   Sport Sanatate •   Stiinte medicale
•   Stomatologie Cabinete Stomatologice •   Urologie
Copyright © 2018 Sanoo.ro All Rights Reserved
Website-uri Partenere
www.reducerimedicale.ro | www.reducerimedicale.info | www.albireadintilor.info | www.analize-medicale.info | www.cabinet-cardiologie.info | www.cabinet-dermatologie.info | www.cabinet-oftalmologic.info | www.cabinet-orl.info | www.cabinet-stomatologic.biz | www.cabinet-urologie.info | www.cabinete-stomatologice.com | www.cabineteginecologie.info | www.cabinetemedicale.info | www.clinica-chirurgie.info | www.clinici-medicale.info | www.implanturi-dentare.info | www.vitabela.info/ceai-cistus-incanus | www.vitabela.info/parfum-Heidi-Klum | www.vitabela.info/parfum-Michael-Schumacher | www.vitabela.info/parfum-Bruce-Willis | www.vitabela.info/parfum-Leona-Lewis | www.vitabela.info/parfum-Desperate-Housewives | www.vitabela.info/parfum-Marcus-Schenkenberg | www.vitabela.info/parfum-Ralf-Moeller | www.vitabela.info/parfum-Boris-Becker | www.vitabela.info/p/Ganoderma--80331/149/ | www.ceai-cistus-incanus.sanoo.ro | www.delfino.ro | www.card-romania.ro | www.vopsealemn.ro | www.vopseametal.ro |
Companii Partenere