Facebook
Log In
Cautare Inscrie clinica ta medicala Inregistreaza-te ca pacient
Home | Cabinete / Clinici Medicale | Forum / Comunitate Medicala | Contact

Termeni de Utilizare a Serviciilor Sanoo.ro

Bine ati venit la Sanoo.ro!

1. Relatia dvs. cu Sanoo.ro

1.1 Utilizarea de catre dvs. a produselor, aplicatiilor software, serviciilor si website-ului Sanoo.ro (denumite în acest document în mod colectiv “Serviciile” si excluzând orice servicii care va sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernata de termenii unui contract legal între dvs. si Sanoo.ro. “Sanoo.ro” reprezinta un website administrat de SC Essmedia SRL si este proprietatea firmei SC Essmedia SRL, sediul social in Brasov, jud. Brasov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/257/2005, CIF 17206944, adresa email de contact : office@sanoo.ro. Acest document explica modul în care este format contractul, si precizeaza câteva dintre termenii acestui contract.
1.2 Cu exceptia unor întelegeri contrare încheiate în scris cu Sanoo.ro, contractul dvs. cu Sanoo.ro va include întotdeauna, cel putin termenii si conditiile prevazute în acest document. Acestea sunt denumite în continuare “Termeni Universali”.
1.3 Contractul dvs. cu Sanoo.ro va include de asemenea termenii tuturor Notificarilor Legale aplicabile Serviciilor, pe lânga Termenii Universali. Toate acestea sunt denumite în continuare “Termeni Suplimentari”. Atunci când Termenii Suplimentari se aplica unui Serviciu, le veti putea consulta fie în cadrul Serviciului respectiv sau prin utilizarea de catre dvs. a Serviciului respectiv.
1.4 Termenii Universali, împreuna cu Termenii Suplimentari, formeaza un contract obligatoriu din punct de vedere legal, între dvs. si Sanoo.ro în ceea ce priveste utilizarea de catre dvs. a Serviciilor. Este important sa va faceti timp sa le cititi cu atentie. Acest contract va fi denumit în continuare “Termenii”.
1.5 Daca exista o contradictie între prevederile Termenilor Suplimentari si cele ale Termenilor Universali, atunci Termenii Suplimentari aplicabili Serviciului respectiv vor prevala.

2. Acceptarea Termenilor

2.1 Pentru a putea utiliza Serviciile, trebuie mai întâi sa acceptati Termenii. Nu puteti utiliza Serviciile daca nu acceptati Termenii.
2.2 Puteti accepta Termenii în felul urmator:
(A) prin selectarea optiunii de acceptare sau agreere a Termenilor, atunci când aceasta optiune va este pusa la dispozitie de Sanoo.ro în interfata pentru utilizatori a unui Serviciu; sau
(B) prin utilizarea efectiva a Serviciilor. În acest caz, dvs. confirmati si acceptati ca Sanoo.ro va considera utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor începând cu momentul respectiv.
2.3 Nu puteti utiliza Serviciile si nu puteti accepta Termenii daca (a) nu aveti vârsta legal aceptabila pentru încheierea unui contract cu Sanoo.ro, sau (b) sunteti o persoana careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Statele Unite sau din alte tari, inclusiv tara în care sunteti rezident sau tara în care utilizati Serviciile.
2.4 Înainte sa continuati, ar trebui sa imprimati sau sa salvati o copie a Termenilor Universali pentru evidenta dvs.

3. Limbajul Termenilor

3.1 În cazul în care Sanoo.ro v-a pus la dispozitie o traducere a versiunii în limba engleza a Termenilor, atunci sunteti de acord ca traducerea este oferita doar cu scop informativ si ca relatia dvs. cu Sanoo.ro va fi guvernata de versiunile în limba romana ale Termenilor.
3.2 Daca exista o contradictie între prevederile versiunii în limba romana si cea engleza, atunci versiunea în limba romana va prevala.

4. Furnizarea Serviciilor Sanoo.ro

4.1. Sanoo.ro furnizeaza servicii generale si servicii personalizate catre clientii sai. La alegerea serviciilor, confirmati si acceptati faptul ca forma si natura Serviciilor sunt conform vointei dumneavoastra.
4.2 Sanoo.ro se înnoieste în mod constant pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor sai. Confirmati si acceptati faptul ca forma si natura Serviciilor pe care vi le ofera Sanoo.ro se poate schimba din când în când fara nici o notificare prealabila.
4.3 De asemenea confirmati si acceptati ca în cadrul acestui proces de înnoire Sanoo.ro poate întrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor) catre dvs. sau în general catre utilizatori la libera alegere a Sanoo.ro, fara nici o înstiintare prealabila. Puteti înceta oricând utilizarea Serviciilor. Nu sunteti obligat sa informati Goggle în mod specific atunci când încetati utilizarea Serviciilor.
4.4 Confirmati si acceptati ca în cazul în care Sanoo.ro va restrictioneaza accesul la contul dvs., nu veti mai putea accesa Serviciile, detaliile din contul dvs. sau fisierele sau orice alt continut postat în contul dvs.
4.5 Confirmati si acceptati de asemenea ca chiar daca Sanoo.ro nu are în prezent stabilita o limita maxima a numarului de fise medicale pe care le puteti trimite sau primi prin intermediul Serviciilor sau a volumului spatiului de stocare utilizat pentru promovarea dumneavoastra, Sanoo.ro poate stabili oricând limite maxime fixe, la alegerea Sanoo.ro.

5. Utilizarea Serviciilor de catre dvs.

5.1 Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi se poate solicita sa furnizati informatii despre dvs. (cum ar fi date de identificare sau detalii de contact) în cadrul procesului de înregistrare pentru un Serviciu, sau pentru continuarea utilizarii Serviciului de catre dvs. Sunteti de acord ca toate informatiile de înregistrare pe care le furnizati companiei Sanoo.ro vor fi întotdeauna adevarate, corecte si de actualitate.
5.2 Sunteti de acord sa utilizati Serviciile doar în scopurile care va sunt permise prin (a) Termeni si (b) toate legile, regulamentele sau practicile sau regulile general acceptate din jurisdictiile aplicabile (inclusiv toate legile privind exportul de date sau aplicatii software catre sau din Romania sau din alte tari relevante).
5.3 Sunteti de acord sa accesati Serviciile sanoo.ro, prin bifarea pachetului pe care il alegeti, si sa platiti contravaloarea pachetului in termen de 15 zile de la emiterea facturii catre dumneavoastra.
5.4. Sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil (iar Sanoo.ro nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice încalcare a obligatiilor dvs. prevazute în Termeni si pentru orice consecinte (inclusiv orice pierderi sau prejudicii pe care le poate suferi Sanoo.ro) care pot aparea în urma unei asemenea încalcari.

6. Securitatea parolelor si a contului dvs.

6.1 Sunteti de acord si confirmati faptul ca sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizati pentru accesarea Serviciilor.
6.2 Prin urmare, sunteti de acord ca dvs. veti fi singura persoana responsabila fata de Sanoo.ro pentru toate activitatile care au loc în contul dvs.
6.3 Daca aflati ca a avut loc o utilizare neautorizata a parolei dvs. sau a contului dvs., sunteti de acord sa notificati imediat Sanoo.ro la http://www.sanoo.ro./support.

7. Confidentialitatea si informatiile dvs. personale

7.1 Pentru informatii despre practicile Sanoo.ro privind protectia datelor, va rugam sa cititi politica Sanoo.ro privind confidentialitatea la http://www.sanoo.ro./privacy.html. Aceasta politica explica cum trateaza Sanoo.ro informatiile dvs. personale, si cum va protejeaza confidentialitatea, atunci când utilizati Serviciile.
7.2 Sunteti de acord cu utilizarea datelor în conformitate cu politicile Sanoo.ro privind confidentialitatea.

8. Continutul Serviciilor

8.1 Ati luat cunostinta de faptul ca toate informatiile (cum ar fi prezentari si articole scrise, aplicatii software, fisiere audio sau video, fotografii, filme sau alte imagini) la care aveti acces ca fiind parte din Servicii sau prin utilizarea Serviciilor sunt doar raspunderea persoanei de la care origineaza continutul respectiv. Toate aceste informatii sunt denumite în continuare “Continut”.
8.2 Trebuie sa luati aminte ca Continutul care va este prezentat ca parte din Servicii, inclusiv dar fara a se limita la anunturile publicitare din Servicii si Continutul sponsorizat din cadrul Serviciilor pot fi protejate de drepturi de proprietate intelectuala care sunt detinute de sponsorii sau agentiile de publicitate care furnizeaza Continutul respectiv companiei Sanoo.ro (sau de alte persoane fizice sau juridice în numele acestora). Nu puteti modifica, nu puteti închiria, nu puteti da cu împrumut, nu puteti lua cu împrumut, nu puteti vinde, nu puteti distribui sau nu puteti crea derivatii din Continutul respectiv (fie în totalitate sau partial), cu exceptia cazului în care vi s-a spus sa faceti acest lucru de Sanoo.ro sau de proprietarii Continutului respectiv, în cadrul unui contract separat.
8.3 Sanoo.ro isi rezerva dreptul (însa nu va avea nici o obligatie) de a previzualiza, de a revizui, de a marca, de a filtra, de a modifica, de a refuza sau de a înlatura oricare dintre sau toate Continuturile cuprinse în orice Serviciu.
8.4 Sunteti de acord ca sunteti singura persoana responsabila (iar Sanoo.ro nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice Continut pe care îl creati, transmiteti sau postati atunci când utilizati Serviciile si pentru consecintele actiunilor dvs. (inclusiv pentru orice pierdere sau prejudiciu pe care îl poate suferi Sanoo.ro).

9. Drepturi de proprietate

9.1 Confirmati si acceptati faptul ca Sanoo.ro detine toate drepturile, titlurile sau interesele legale în legatura cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala care se regasesc în Servicii (fie daca aceste drepturi sunt înregistrate sau nu, si oriunde se gasesc în lume). Confirmati de asemenea ca Serviciile pot contine informatii care sunt considerate confidentiale de Sanoo.ro si ca nu veti dezvalui aceste informatii fara consimtamântul prealabil în scris din partea Sanoo.ro.
9.2 Cu exceptia unor întelegeri contrare încheiate în scris cu Sanoo.ro, nici o prevedere din Termeni nu va acorda dreptul de a utiliza vreuna dintre denumirile comerciale, marcile comerciale, marcile de serviciu, siglele, denumirile de domeniu si orice alte însemne distinctive ale brand-ului.
9.3 Daca vi s-a acordat un drept explicit de utilizare a unuia dintre aceste însemne distinctive ale brand-ului în cadrul unui contract scris separat cu Sanoo.ro, atunci acceptati faptul ca utilizarea de catre dvs. a acestor însemne se va face în conformitate cu contractul respectiv, prevederile aplicabile din Termeni, si regulile Sanoo.ro de utilizare a însemnelor de brand, cu actualizarile ocazionale.
9.4 Cu exceptia licentei limitate prevazute la Sectiunea 11, Sanoo.ro confirma si accepta faptul ca nu obtine nici un drept, nici un titlu sau nici un interes din partea dvs. (sau a licentiatorilor dvs.) conform acestor Termeni asupra sau din nici un Continut pe care îl prezentati, postati, transmiteti sau expuneti în, sau prin, Serviciile Sanoo.ro, si nici drepturi de proprietate intelectuala asupra Continutului respectiv (fie daca aceste drepturi sunt înregistrate sau nu, si oriunde se gasesc în lume). Cu exceptia unor întelegeri contrare încheiate în scris cu Sanoo.ro, sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru protejarea si impunerea acestor drepturi si ca Sanoo.ro nu are nici o obligatie sa faca acest lucru în

10. Licenta de la Sanoo.ro

10.1 Sanoo.ro va acorda o licenta nominala, universala, fara redeventa, care nu poate fi cesionata si neexclusiva de utilizare a aplicatiilor software care va sunt furnizate de Sanoo.ro ca parte din Serviciile care va sunt furnizate de Sanoo.ro (denumite în continuare „Aplicatiile Software”). Aceasta licenta are singurul scop de a va autoriza sa utilizati si sa beneficiati de Serviciile furnizate de Sanoo.ro, conform prevederilor din Conditii.
10.2 Nu aveti voie (si nici nu puteti sa permiteti nimanui altcuiva) sa copiati, sa modificati, sa creati derivatii din, sa efectuati activitati de reverse engineering, sa decompilati sau sa încercati în orice alt mod sa extrageti codul sursa al Aplicatiei Software sau o parte din aceasta, cu exceptia cazului în care vi se permite sau vi se solicita acest lucru prin lege, sau cu exceptia cazului în care Sanoo.ro v-a instruit în mod specific sa faceti acest lucru, în scris.
10.3 Cu exceptia cazului în care Sanoo.ro v-a acordat în mod specific permisiunea scrisa de a face acest lucru, nu puteti sa cesionati (sau sa sublicentiati) drepturile dvs. de utilizare a Aplicatiilor Software, nu puteti sa acordati o garantie asiguratorie pentru sau asupra drepturilor dvs. de a utiliza Aplicatiile Software, si nu puteti sa transferati în nici un alt mod o parte a drepturilor dvs. de a utiliza Aplicatiile Software.

11. Licenta pentru Continut de la dvs.

11.1 Dvs. va pastrati drepturile de autor si orice alte drepturi pe care le detineti deja asupra Continutului pe care îl trimiteti, postati sau expuneti în cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, postarea sau expunerea unui continut, dvs. acordati Sanoo.ro o licenta perpetua, irevocabila, universala, fara redeventa si neexclusiva de a reproduce, de a adapta, de a modifica, de a translata, de a publica, de a transmite public, de a dezvalui public, si de a distribui orice Continut pe care îl transmiteti, postati sau expuneti în cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Aceasta licenta are singurul scop de a permite Sanoo.ro sa expuna, sa distribuie si sa promoveze Serviciile si poate fi revocata pentru anumite Servicii, conform prevederilor din Termenii Suplimentari ai Serviciilor respective.
11.2 Sunteti de acord ca aceasta licenta include dreptul Sanoo.ro de a pune acest Continut la dispozitia altor societati, organizatii sau persoane fizice carora Sanoo.ro le furnizeaza servicii sindicalizate, si de a utiliza acest Continut în legatura cu furnizarea acestor servicii.
11.3 Ati luat cunostinta de faptul ca Sanoo.ro, în executarea operatiunilor tehnice necesare pentru furnizarea de Servicii catre utilizatori, poate (a) transmite sau distribui Continutul dvs. catre diverse retele publice si diverse mijloace media; si (b) opera modificarile necesare asupra Continutului dvs. astfel încât acesta sa se conformeze si sa se adapteze la cerintele tehnice ale retelelor, aparatelor, serviciilor sau mijloacelor de legatura. Acceptati faptul ca aceasta licenta îi va permite Sanoo.ro sa faca aceste operatiuni.
11.4 Confirmati si garantati fata de Sanoo.ro ca detineti toate drepturile, puterile si autoritatea în vederea acordarii licentei susmentionate.

12. Actualizarea Aplicatiilor Software

12.1 Ocazional Aplicatiile Software pe care le utilizati pot descarca sau instala automat actualizari de la Sanoo.ro. Aceste actualizari au rolul de a îmbunatati, de a spori si de a dezvolta Serviciile si pot fi sub forma unor remedieri de erori de programare, functii îmbunatatite, noi module software sau versiuni complet noi. Sunteti de acord sa primiti aceste actualizari (si sa permiteti Sanoo.ro sa vi le transmita) ca parte din utilizarea de catre dvs. a Serviciilor.

13. Încetarea relatiei dvs. cu Sanoo.ro

13.1 Termenii vor continua sa ramâna în vigoare pâna la momentul în care sunt denuntati fie de dvs. sau de Sanoo.ro conform prevederilor de mai jos.
13.2 Daca doriti încetarea contractului încheiat cu Sanoo.ro, puteti face acest lucru prin (a) trimiterea în orice moment a unei notificari catre Sanoo.ro si (b) închiderea conturilor dvs. pentru Serviciile pe care le utilizati, în cazul în care Sanoo.ro v-a acordat aceasta optiune. Notificarea din partea dvs. trebuie trimisa, în scris, la adresa Sanoo.ro mentionata la începutul acestor Termeni.
13.3 Sanoo.ro poate rezilia oricând acest contract legal daca:
(A) ati încalcat una din prevederile acestor Termeni (sau ati actionat într-o maniera care arata clar ca nu intetionati, sau nu sunteti capabil sa respectati prevederile Termenilor); sau
(B) Sanoo.ro este solicitat prin lege sa faca acest lucru (de exemplu, daca furnizarea de Servicii catre dvs. este sau devine ilegala); sau
(C) în opinia Sanoo.ro, furnizarea de Servicii catre dvs. de Sanoo.ro, nu mai este viabila din punct de vedere comercial.
13.4 Nici o prevedere din aceasta Sectiune nu va afecta drepturile Sanoo.ro în privinta Serviciilor prevazute la Sectiunea 4 din acesti Termeni.
13.5 Daca acesti Termeni expira, toate drepturile, obligatiile si responsabilitatile legale de care ati beneficiat sau pe care le-ati avut dvs. si Sanoo.ro (sau care s-au cumulat în timp pe durata valabilitatii acestor Termeni) sau care vor produce efecte în continuare, nu vor fi afectate de aceasta încetare, iar prevederile de la alineatul 20.7 se vor aplica în continuare acestor drepturi, obligatii si raspunderi pe termen nelimitat.

14. Excluderea de Garantii

14.1 Serviciile sunt furnizate "ca atare" iar Sanoo.ro nu va ofera nici o garantie ca utilizand Serviciile afacerea dumneavoastra va evolua în sensul dorit, intrucat succesul depinde de calitatea serviciilor medicale oferite clientilor.
14.2 În special, Sanoo.ro nu declara sau nu va garanteaza ca:
(A) utilizarea de catre dvs. a Serviciilor va va satisface cerintele de dezvoltare a afacerii,
(B) utilizarea de catre dvs. a Serviciilor se va face fara întreruperi, la timp, în siguranta sau fara nici o eroare,
(C) orice informatie/programare obtinuta de dvs. ca rezultat al utilizarii de catre dvs. a Serviciilor va fi adevarata sau demna de încredere, si
(D) vor fi remediate in 24 de ore toate defectiunile aparute în operarea sau functionarea unei Aplicatii Software care va este furnizata ca parte din Servicii.
14.3 Nici un fel de conditii, garantii sau orice alti termeni (inclusiv orice termeni impliciti cu privire la calitatea, compatibilitatea satisfacatoare în conformitate cu descrierea) nu se vor aplica Serviciilor, cu exceptia celor prevazute în mod expres în Termeni.
14.4 Nici o prevedere din acesti Termeni nu va afecta drepturile legale la care sunteti îndreptatit oricum în calitate de consumator si pe care nu le puteti modifica sau la care nu puteti renunta conform contractului.

15. Limitarea Raspunderii

15.1 Nici o prevedere din acesti Termeni nu va exclude sau nu va limita raspunderea Sanoo.ro cu privire la pierderile care nu pot fi excluse sau limitate conform legislatiei aplicabile.
15.2 Sub rezerva generala de la alineatul 15.1 de mai sus, Sanoo.ro, Filialele si Afiliatii sai nu vor fi raspunzatori fata de dvs. pentru:
(A) nici o pierdere indirecta sau pe cale de consecinta pe care o puteti suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent daca sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputatia firmei, sau orice pierdere de date suferita de dvs.;
(B) orice pierdere sau prejudiciu suportat de dvs. ca urmare a:
(i) încrederii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratetea sau existenta unui anunt publicitar, sau ca rezultat al unei relatii sau tranzactii dintre dvs. si o agentie de publicitate sau sponsor al carei/carui anunt apare în cadrul Serviciilor;
(ii) unor modificari pe care Sanoo.ro le-ar putea aduce Serviciilor, fara întreruperea temporara sau permanenta a furnizarii Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor);
(iii) stergerii, coruperii, unei erori de stocare a Continutului si a altor date de comunicatie pastrate sau transmise de sau prin intermediul utilizarii Serviciilor;
(iii) nerespectarii obligatiei dvs. de a furniza informatii corecte în cont;
(iv) nerespectarii obligatiei dvs. de a pastra confidentialitatea si de a asigura securitatea parolei sau a datelor din cont;
15.3 Limitarile asupra raspunderii Sanoo.ro fata de dvs. de la alineatul 15.2 de mai sus se aplica chiar daca Sanoo.ro a fost înstiintat sau nu, ori ar fi trebuit sa aiba cunostinta de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi.

16. Politicile privind drepturile de autor si marcile înregistrate

16.1 Politica Sanoo.ro este de a raspunde notificarilor despre orice presupusa încalcare a drepturilor de autor în conformitate cu legislatia internationala aplicabila privind drepturile de proprietate intelectuala si de a închide conturile persoanelor care încalca în mod repetat aceste drepturi.

17. Anunturi publicitare

17.1 Anumite Servicii sunt suportate prin venituri generate de anunturi publicitare si pot afisa anunturi si promotii publicitare. Aceste anunturi pot avea ca tinta continutul informatiilor stocate în Servicii, interogarile facute prin intermediul Serviciilor si alte informatii.
17.2 Maniera, modul sau cantitatea de anunturi publicitare pe care Sanoo.ro le afiseaza în cadrul Serviciilor fac subiectul unor modificari, fara a avea obligatia de a va trimite o înstiintare în acest sens.
17.3 În schimbul faptului ca Sanoo.ro va acorda acces la Servicii si dreptul de a le utiliza, dvs. acceptati ca Sanoo.ro sa posteze aceste anunturi în cadrul Serviciilor.

18. Alte continuturi

18.1 Serviciile pot contine hyperlink-uri catre alte website-uri sau continuturi sau resurse. Este posibil ca Sanoo.ro sa nu detina control asupra nici unuia dintre aceste website-uri sau resurse care sunt furnizate de catre alte societati sau persoane decât Sanoo.ro.
18.2 Confirmati si acceptati faptul ca Sanoo.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri si resurse externe, si nu subscrie la nici un anunt publicitar, nici un produs sau orice alte materiale care sunt disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
18.3 Confirmati si acceptati faptul ca Sanoo.ro nu este responsabil pentru nici o pierdere sau nici un prejudiciu pe care îl puteti suferi ca rezultat al disponibilitatii acestor site-uri sau resurse externe, sau ca rezultat al încrederii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratetea sau existenta unor anunturi publicitare, produse sau a altor materiale de pe aceste website-uri sau resurse, ori disponibile pe acestea.

19. Modificarea Termenilor

19.1 Sanoo.ro poate modifica Termenii Universali sau Termenii Suplimentari din când în când. Atunci când se opereaza aceste modificari, Sanoo.ro va pune la dispozitie noua versiune a Termenilor în cadrul, sau prin intermediul Serviciilor aferente.
19.2 Ati luat cunostinta si acceptati faptul ca daca utilizati Serviciile dupa data la care s-au schimbat Termenii Universali sau Termenii Suplimentari, Sanoo.ro va considera utilizarea în continuare a Serviciilor de catre dvs. ca o acceptare a Termenilor Universali sau a Termenilor Suplimentari actualizati.

20. Termeni juridici generali

20.1 Uneori când utilizati Serviciile, (ca rezultat al Serviciilor sau prin intermediul utilizarii acestora de catre dvs.) puteti utiliza un serviciu sau puteti descarca o aplicatie software, sau puteti achizitiona bunuri, care sunt furnizate de alte persoane fizice sau juridice. Utilizarea de catre dvs. a acestor alte servicii, aplicatii software sau bunuri pot face obiectul unor termeni separati dintre dvs. si societatea sau persoana respectiva. În acest caz, Termenii nu vor afecta relatia dvs. legala cu aceste alte persoane fizice sau juridice.
20.2 Termenii reprezinta întregul acord juridic dintre dvs. si Sanoo.ro si guverneaza utilizarea de catre dvs. a Serviciilor (însa cu exceptia serviciilor pe care Sanoo.ro vi le ofera în cadrul unui contract scris separat), si înlocuieste complet orice aranjamente anterioare dintre dvs. si Sanoo.ro în privinta Serviciilor.
20.3 Sunteti de acord ca Sanoo.ro va poate transmite înstiintari, inclusiv cele privind modificarile aduse Termenilor, prin email, posta, sau postari în cadrul Serviciilor.
20.4 Sunteti de acord ca, daca Sanoo.ro nu exercita sau nu pune în aplicare un drept legal sau o compensatie legala cuprins(a) în acesti Termeni (sau de care beneficiaza Sanoo.ro conform oricarei legislatii aplicabile), acest lucru sa nu fie considerat ca o renuntare formala la drepturile Sanoo.ro si ca drepturile sau compensatiile respective vor fi în continuare la dispozitia Sanoo.ro.
20.5 Daca orice instanta, cu jurisdictie de a lua hotarâri în acest caz, se pronunta în sensul ca una dintre prevederile acestor Termeni este nelegala, atunci prevederea respectiva va fi eliminata din cadrul Termenilor, fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale Termenilor. Restul prevederilor din Termeni vor ramâne în vigoare si vor produce efecte în continuare.
20.6 Termenii si relatia dvs. cu Sanoo.ro prevazuta în acesti Termeni, vor fi guvernate de legislatia romana. Dvs. si Sanoo.ro sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania pentru solutionarea oricarei dispute juridice care poate aparea din acesti Termeni. Cu toate acestea, sunteti de acord ca Sanoo.ro sa aiba dreptul de a solicita remedii bazate pe injonctiuni (sau o forma echivalenta a unui demers juridic urgent) în orice jurisdictie.
Copyright © 2020 Sanoo.ro All Rights Reserved
Website-uri Partenere
www.reducerimedicale.ro | www.reducerimedicale.info | www.albireadintilor.info | www.analize-medicale.info | www.cabinet-cardiologie.info | www.cabinet-dermatologie.info | www.cabinet-oftalmologic.info | www.cabinet-orl.info | www.cabinet-stomatologic.biz | www.cabinet-urologie.info | www.cabinete-stomatologice.com | www.cabineteginecologie.info | www.cabinetemedicale.info | www.clinica-chirurgie.info | www.clinici-medicale.info | www.implanturi-dentare.info | www.vitabela.info/ceai-cistus-incanus | www.vitabela.info/parfum-Heidi-Klum | www.vitabela.info/parfum-Michael-Schumacher | www.vitabela.info/parfum-Bruce-Willis | www.vitabela.info/parfum-Leona-Lewis | www.vitabela.info/parfum-Desperate-Housewives | www.vitabela.info/parfum-Marcus-Schenkenberg | www.vitabela.info/parfum-Ralf-Moeller | www.vitabela.info/parfum-Boris-Becker | www.vitabela.info/p/Ganoderma--80331/149/ | www.ceai-cistus-incanus.sanoo.ro | www.delfino.ro | www.card-romania.ro | www.vopsealemn.ro | www.vopseametal.ro |
Companii Partenere